Modele vizatimesh per femije

KY është një Set tejet i përzgjedhur me kujdes për të mësuar fëmijën tuaj në hapat e para të jetës; shkronjat, fjalët dhe fjalitë, mjese përreth në qytet, Fshat, në natyrë, njerëzit, vendet dhe pjesët e trupit të njerit. Këto Libra sjellin JO Vetëm foto, por Edhe tinguj dhe zëra, Duke ndikuar në rezultatet pedagojike të të nxënit të fëmijës tuaj. Ky… Përrallat e zhvillojnë ndjeshëm fantazinë dhe shprehinë e fëmijës tuaj prandaj në këtë Set do të gjeni Plot 40 përralla, Ku secili prej pesë vëllimeve përmban nga 8 përralla: me fantazi, me magji, me kohë të vjetra, me Monsieur, përralla fantastikedhe përralla para le gjumit. Bëjeni Kenga bibliotekën e fëmijës tuaj me këto 5 Libra! SETI është i rekomanduar… Babi, Mami, vëllai APO motra, gjyshi dhe gjyshja janě njerëzit tanë më të dashur, janě Modelet që ne duam t`Ju ngjajmë dhe janě ATA përmes të cilëve e njohim dhe e eksplorojmë botën. Prandaj KY Set me gjashtë Libra Probajmo me histori Brenda familjes e CILA është modeli me të cilin e shohim dhe e vlerësojmë botën. Klasikët mbeten teksa librat vijnë dhe shkojnë. Në këtë Set Kemi përzgjedhur 4 vepra klasike të përshtatura për fëmijë: « Piter Pani », « princi i vogël », « Aventurat e Pinokut » DHE « Bëmat e Lizës në botën e çudirave ». SETI është i rekomandueshëm për lexuesit e moshës 7 – 12 vjeç dhe bukinist i JEP në një ofertë të veçantë për ju. KY është SETI më i mirë që fëmija juaj të fillojë të marrë mësimet e para: Numrat, kafshët dhe natyrën.

Përmes këtyre tre librave, JO Vetëm ka informacione, por ka Edhe teste që i bëhen direkt fëmijës tuaj, i Cili zgjedh përgjigjet e sakta ose të gabuara përmes shtypjes së butonave. KY Set është i rekomandueshëm për fëmijë të moshës 0-3 vjeç dhe bukinist… Nëpërmjet këtyre librave realizohet: Kuptimi dhe përdorimi i fjalëve të Reja, dëgjimi i tingujve të gjuhës së folur, lidhja e tingujve me shkronjat për deshifrimin e kodit të leximit, Njohja dhe mësimi i shkronjave të alfabetit, dëgjimi dhe kuptimi i pjesës së lexuar dhe përgjigjja e pyetjeve, zhvillimi dhe kultivimi i vëmendjes dhe i përqendrimit. Çdo… Aktivitet të Tilla si Futbolli, të ecësh me biçikletë, të luash me kafshë por Edhe të njohësh fazat e zhvillimit janě tejet kritike për fëmijën tuaj. Prandaj këto balance vijnë me histori të përzgjedhura me kujdes nga këto Momente të jetës, dhe të përpunuara në aspektin Didaktik. SETI rekomandohet për moshat Deri në 3 vjeç dhe bukinist e sjell në një ofertë… Në këtë Set vijnë pasionet e Lolës, Lizës, Ninës dhe Klarës, të cilat shërbejnë si një Model i shkëlqyer Edhe për vogëlushët në mënyrën SESI i Shohin rolet dhe profesionet e nënës, mësueses, Mjekes dhe balerinës. Dashuritë e mëdha për jetën e kanë zanafillën në moshën e Vogël. Këto botime janě me materiale të padëmshme për shëndetin dhe me kopertinë të… KY Set IU Probajmo në ndihmë prindërve dhe mësueve për të testuar inteligjencën e fëmijës tuaj: Janë dy Libra me gjëagjëza, të ilustruara me ngjyra, nga jeta e përditshme dhe Bota e kafshëve. Për ta bërë lojën sa më interesante, janě dhënë DISA variante, ndërmjet të cilave duhet zgjedhur përgjigja e Duhur.

SETI është i rekomandueshëm për fëmijë të moshës 3-6… . DY përrallat më të dashura për të vegjlit i gjeni në dy versione; të printuara në botime speciale, me ngjyra, dhe të rrëfyera përmes tingujve magjikë që Dalin Sapo Ju shtypni butonin përkatës. Edhe nëse prindërit NUK rrëfejnë AQ bukur, këto dy botime do t`Ju vijnë në ndihmë menjëherë.